Episcopul Devei : Hirotonie întru preot la Catedrala Episcopală din Deva : Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit.

Admin
0

Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit. A predat și la alba iulia. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Acesta era internat la spitalul județean din deva . Deși vaccinat, era infectat cu covid în stare gravă.

Acesta era internat la spitalul județean din deva . Duminica a È™aptea după PaÈ™ti la Catedrala Episcopală din
Duminica a șaptea după Paști la Catedrala Episcopală din from episcopiadevei.ro
Deși vaccinat, era infectat cu covid în stare gravă. Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit, joi, 21 octombrie, după ce a făcut stop cardio respirator. În memoria preasfințitului părintele gurie, episcopul devei și al hunedoarei, consiliul județean hunedoara a decis ca ziua de sâmbătă, 23 octombrie, . A predat și la alba iulia. Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit. Acesta era internat la spitalul județean din deva . Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința .

Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit.

Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit, joi, 21 octombrie, după ce a făcut stop cardio respirator. A predat și la alba iulia. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit. În memoria preasfințitului părintele gurie, episcopul devei și al hunedoarei, consiliul județean hunedoara a decis ca ziua de sâmbătă, 23 octombrie, . Deși vaccinat, era infectat cu covid în stare gravă. Acesta era internat la spitalul județean din deva .

A predat și la alba iulia. Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit. Deși vaccinat, era infectat cu covid în stare gravă. În memoria preasfințitului părintele gurie, episcopul devei și al hunedoarei, consiliul județean hunedoara a decis ca ziua de sâmbătă, 23 octombrie, . Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit, joi, 21 octombrie, după ce a făcut stop cardio respirator.

Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit. PS Gurie a îndemnat în Duminica Fiului Risipitor să ne
PS Gurie a îndemnat în Duminica Fiului Risipitor să ne from basilica.ro
A predat și la alba iulia. Acesta era internat la spitalul județean din deva . Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Deși vaccinat, era infectat cu covid în stare gravă. În memoria preasfințitului părintele gurie, episcopul devei și al hunedoarei, consiliul județean hunedoara a decis ca ziua de sâmbătă, 23 octombrie, . Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit, joi, 21 octombrie, după ce a făcut stop cardio respirator.

Deși vaccinat, era infectat cu covid în stare gravă.

Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit, joi, 21 octombrie, după ce a făcut stop cardio respirator. Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . A predat și la alba iulia. Acesta era internat la spitalul județean din deva . Deși vaccinat, era infectat cu covid în stare gravă. În memoria preasfințitului părintele gurie, episcopul devei și al hunedoarei, consiliul județean hunedoara a decis ca ziua de sâmbătă, 23 octombrie, .

Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit, joi, 21 octombrie, după ce a făcut stop cardio respirator. Acesta era internat la spitalul județean din deva . Deși vaccinat, era infectat cu covid în stare gravă. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit.

Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Părintele Arsenie Boca, evocat în comunitatea românilor
Părintele Arsenie Boca, evocat în comunitatea românilor from infoprut.ro
În memoria preasfințitului părintele gurie, episcopul devei și al hunedoarei, consiliul județean hunedoara a decis ca ziua de sâmbătă, 23 octombrie, . Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit. Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . A predat și la alba iulia. Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit, joi, 21 octombrie, după ce a făcut stop cardio respirator. Acesta era internat la spitalul județean din deva . Deși vaccinat, era infectat cu covid în stare gravă.

Deși vaccinat, era infectat cu covid în stare gravă.

Episcop vicar al sfintei arhiepiscopii a craiovei ales în ședința . Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit, joi, 21 octombrie, după ce a făcut stop cardio respirator. Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit. În memoria preasfințitului părintele gurie, episcopul devei și al hunedoarei, consiliul județean hunedoara a decis ca ziua de sâmbătă, 23 octombrie, . Deși vaccinat, era infectat cu covid în stare gravă. Acesta era internat la spitalul județean din deva . A predat și la alba iulia.

Episcopul Devei : Hirotonie întru preot la Catedrala Episcopală din Deva : Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit.. Acesta era internat la spitalul județean din deva . Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit. Deși vaccinat, era infectat cu covid în stare gravă. A predat și la alba iulia. Episcopul devei și hunedoarei, ps gurie, a murit, joi, 21 octombrie, după ce a făcut stop cardio respirator.

Post a Comment

0Comments
Post a Comment (0)